info & prijzen

info

Je bent verliefd, verloofd, gaat trouwen of deed aan gezinsuitbreiding. Elke gelegenheid dient zich er toe om herinneringen te maken voor later. Laat dat net hetgeen zijn wat ik voor jou kan doen. Als visual storyteller leg ik jouw verhaal vast met leuke snapshots zonder al te veel formeel poseren. Je verhaal vertellen is wat ik het liefst doe en hoe jullie deze gebeurtenis ook later, veel later zullen herinneren. Regen of zonneschijn denken we niet aan, enkel echte verhalen en emoties die jouw verhaal vertellen. Lijkt je dit wat? Contacteer me dan en we zetten jouw verhaal op poten nog voor de grote dag! Nog wat vragen? Stel ze gerust of neem een kijkje in de faq's.

prijzen

Hieronder kan je een aantal prijsvoorbeelden vinden. Vind je niet meteen wat je zoekt, contacteer me dan gerust voor een formule op maat via hello@kellysteenlandt.be of +32 497 64 73 36.
Alle prijzen zijn geldig voor boekingen gemaakt in 2017.

Communie

Alle info over communie- of lentefeest vind je hier.

Love

love

Een romantische reportage op een leuke locatie. Ideaal als save-the-date of uitnodiging, maar ook perfect als mooie herinnering. Je ontvangt 20 beelden in hoge resolutie.

  • Duur: een tot anderhalf uur

  • Prijs: 175 euro (excl. km-vergoeding)

huwelijk

Elk huwelijk is anders. Samen bespreken we de dagplanning en bekijken we waar ik aan bod kom. Pakket start aan 1250 euro (excl. km-vergoeding). Hierin inbegrepen is een reportage van 8 uur, een ruime selectie beelden in hoge resolutie en een foto-album (large).

People

mini

Een fotosessie van jezelf, ideaal als zakelijk portret of voor gebruik op sociale media. Je ontvangt 5 beelden in hoge resolutie.

  • Duur: 30 minuten

  • Prijs: 99 euro (excl. km-vergoeding)

maxi

Een fotosessie van jezelf, kind of gezin. Je ontvangt 20 beelden in hoge resolutie.

  • Duur: een tot anderhalf uur

  • Prijs: vanaf 199 euro (excl. km-vergoeding)

a day in the life of

Het leven zoals het is: in beeld. Ik vertel het verhaal van jullie dag(deel) op een ongedwongen en spontane manier. Geen al te geposeerde beelden, maar een inkijk in jullie leven. Je ontvangt minimum 20 beelden in hoge resolutie en een foto-album (small).

  • Duur: minimum 2u

  • Prijs: vanaf 300 euro (excl. km-vergoeding)

Life

Ideaal voor een receptie, bedrijfsleven, familiefeest, etc... Je ontvangt een ruime selectie aan beelden in hoge resolutie.

  • Duur: voormiddag, namiddag of avond (max. 4u)

  • Prijs: 275 euro per dagdeel (excl. km-vergoeding)

Wanderlust

Mogelijkheid tot bestellen van prints op aanvraag.

faq

+ hoe werk je?
+ hoe lang shoot je?
+ waar woon je?
+ wat is inbegrepen?
+ waar gaat een shoot door?
+ hoeveel kost een shoot?
+ welk materiaal gebruik je?
+ hoeveel beelden krijgen we?
+ hoe zit dat met backups?
+ wat is newborn?