Kerstsessies 2020

Hohoho!!!

2020 loopt bijna op zijn einde en ook al wordt het dit jaar wellicht een Kerst en eindejaar in een ietwat intieme setting - we proberen er gewoon het beste van te maken.

Om het gemis wat draaglijker te maken, kan je iemand verrassen met een wel heel persoonlijk kerstkaartje. Of misschien wil je toch nog een aandenken aan dit bizarre jaar met het hele gezin, een foto van de kindjes of een cadeau voor de grootouders?

Daarom organiseer ik dit jaar kerstsessies: ik breng zelf een slee, dekentje en kerstballen mee - jullie zorgen dat jullie op het geboekte uur aanwezig zijn en we kunnen werk maken van die herinneringen.

Wat daarop volgt? Een halfuur lang plezier tussen de kerstbomen of in de heide.
Twee data en twee thema's dus: "timeless chic" op zaterdag 14 november in de buurt van Brugge en "a very merry experience" tussen de kerstbomen op zondag 15 november!

Een dikke week later ontvangen jullie de link naar jullie persoonlijke galerij met de 20 beste bewerkte beelden. Daar kiezen jullie zelf jullie 10 favorieten uit voor 125 euro. Wil je alle beelden aankopen dan kan dat aan een totaalprijs van 225 euro inclusief een kleine verrassing van mij!

In het weekend van 10 en 11 oktober geniet je van een 'early bird' korting en betaal je 105 euro!

reserveer je plekje hier!