over

We schrijven ergens begin jaren '90. Kelly, een prille tiener, krijgt haar eerste fototoestelletje cadeau. Een Canon Prima Junior. Ook dan al wil ze niets liever dan alle mooie momenten in het leven vastleggen. Herinneringen creƫren, maar ook iets hebben om ze levendig te houden. Jarenlang gaat ze op stap met dit toestelletje, soms gebruikt ze ook eens dat van haar ouders. Het blijft voorlopig bij het nemen van snapshots, meer doet er niet toe.

In 2001 gaan de spaarcentjes naar haar eerste digitale fotocamera. Niet veel later wordt het loon van de vakantiejob besteed aan het eerste dSLR consumentenmodel, een Canon EOS 300D. Jarenlang was dit haar trouwe compagnon. In het begin konden al die instellingen haar weinig schelen en had ze alleen oog voor wat er op het beeld zou komen. Uiteindelijk bleek dit niet meer voldoende en verdiepte ze zich in alles wat haar camera te bieden had en startte ze een opleiding tot fotograaf bij Syntra West.

Eind 2014 is het dan eindelijk zo ver en zet ze de stap die ze al lang had willen zetten, maar niet meteen durfde zetten: ze start haar eigen fotografiebedrijf en richt zich vooral op familie-, loveshoots, huwelijken en lifestylefotografie. Ze werkt voornamelijk met natuurlijk licht, zowel binnenshuis als buiten, maar indien nodig verplaatst ze zich naar een studio.

Haar vrije tijd vult ze met schrijven van blogs, lezen, muziek beluisteren, spelen met dwergkonijn Charlie en haar gezin: man Steven en dochter Emma. Het liefst van al verkent ze de wijde wereld met hen terwijl ze nieuwe ervaringen en inspiratie op doet. Doe daar nog een kopje lekkere koffie bij en beter dan dat wordt het niet. Wil je nog wat meer over haar te weten komen, neem dan zeker eens een kijkje op haar blog.

 

social media icons: vecteezy